top of page

BIJ DE BUREN IN GENT #1

4+

In november 2011 organiseerde de Gentse sociaal-artistieke organisatie Bij' De Vieze Gasten voor de eerste keer samen met luxemburg Bij de buren in Gent. luxemburg stond in voor de artistieke invulling van het project, Bij' De Vieze Gasten voor de organisatie. In Gent richt het project zich op kinderen en gezinnen in de volkswijk Brugse Poort.

 

De voorstellingen waren:


Stuur die duif op tijd naar bed! 
Stuur die duif op tijd naar bed! Maar dat is niet zo makkelijk als het lijkt. Wat als je niet moe bent? Of zin hebt in een feestje? Of weet dat het maar 12 uur ‘s middags is (in China). Of je wilt nog wat vragen? Volg deze duif en val vooral niet in slaap! 

De Kindereter 
Je denkt dat het avontuur je goedgezind is maar wat blijkt? Je ontvoerder is een kindereter en geen stoere rover zoals je gehoopt had. Dag wilde avonturen en woest rovershol. Gekidnapt worden door een kindereter, hoeveel pech kan je hebben?

Tekst: Mo Willems (Duif), Mathilde Stein (Kindereter) - Prenten: Mo Willems (Duif), Mies van Hout (Kindereter) - Tekstbewerking: Riet Muylaert (Duif), Joep Conjaerts (Kindereter) - Regie: Arlette Van Overvelt - Kostuums en attributen: Joke Van de Casteele - Foto: Dagmar Blommaert

SPEELDE

Van 14 tot 30 november 2011 waren er Bij de buren-voorstellingen in de wijk Brugse Poort in Gent.

bottom of page