top of page

Voorjaar 2017 organiseren we voor de 12de keer het participatieproject Bij de buren. We richten ons op de wijken Antwerpen Kiel/Wilrijk/Hoboken en Antwerpen Noord/Borgerhout en werken hiervoor samen met CO Nova, Rataplan, buurtscholen en verenigingen. Met steun van Stad Antwerpen en District Borgerhout.

Lees meer...

BIJ DE BUREN #12
DAGBOEK VAN EEN VERHUIS

Schooljaar 2016-2017 zetten we onze samenwerking voort met BuSO Sint-Jozef OV4. In januari 2018 verhuist de school van de campus op Luchtbal naar een plek midden in het centrum van Antwerpen. Een grote stap voor de leerlingen. Door middel van workshops, dramalessen en creatieve opdrachten leggen we met de jongeren een parcours af en bieden hen via artistieke weg een stem. Met steun van Provincie Antwerpen en District Antwerpen.

Lees meer...

Op 31 december 2016 heeft luxemburg haar structurele werking stopgezet.

In 2017 werken we nog enkele projecten af.

PROJECTEN 2017

BIJ DE BUREN IN GENT #6

In het voorjaar van 2017 volgt het tweede luik van Bij de buren in Gent #6. De Gentse acteurs trekken met twee voorstellingen naar huiskamers in de wijken Tolhuis-Sluizeken-Ham en De Brugse Poort. In samenwerking met Bij’ De Vieze Gasten, Brede School Gent, Larf! en Kopergietery.

Lees meer...

BIJ DE BUREN IN HEUSDEN-ZOLDER

In het voorjaar van 2017 gaan we met Bij de buren naar Heusden-Zolder. In samenwerking met CC MUZE.

Lees meer...

bottom of page