top of page

EN OOK... (2008-2009)

Op zondag 31 augustus 2008 was luxemburg opnieuw present op de Cultuurmarkt. In HETPALEIS was er een kindercultuurmarkt waar we kinderen de wondere wereld van 3D tekenen lieten ontdekken. Kinderen vanaf 4 jaar konden naar een voorstelling van Schattig.

CULTUURMARKT 2008

In 2009 zag een nieuw netwerk het licht: KunstenNoord. Dit netwerk wil Antwerpen Noord als een culturele buurt op de kaart zetten en de kenmerkende diversiteit als een troef uitspelen. Dit deel van de stad wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan actieve artistieke en culturele initiatieven en organisaties, maar is bij het grote publiek nog vaak onbekend. Door een doelgerichte communicatie wil het netwerk de kwaliteiten van deze buurt onder de aandacht brengen en de positieve dynamiek, die hier heerst, verder stimuleren.

 

Op 15 maart 2009 stelde KunstenNoord zich voor aan het grote publiek met een startfeest vol live-muziek, poëzie en performances.

Leden van het eerste uur: AIR Antwerpen - Cakehouse - Cultuurantenne District Antwerpen - Designcenter De Winkelhaak - Expozone Transit - Extra City - Filmhuis Klappei - Gynaika/ In-Between - Het Hessenhuis - Lokaal 01 - luxemburg - NICC - Het Oude Badhuis - SALON2060 - Sint Lucas Antwerpen - SMart Antwerpen - Troubleyn/Jan Fabre -WP ZiMMER

STARTDAG KUNSTENNOORD

bottom of page