top of page

EN OOK... (2011-2012)

Op zondag 28 augustus gaven we het startschot voor het nieuwe theaterseizoen! Naar goede gewoonte vond je luxemburg op de Cultuurmarkt met een stand in de foyer van HETPALEIS. Je kreeg er onze spiksplinternieuwe seizoensbrochure en kon er ook meteen mee spelen. We stelden onze nagelnieuwe website voor. Om 12 uur en om 13.15 uur kon je bovendien komen kijken naar Keepvogel. Nachtpannenkoeken.

Het is nacht. Keepvogel ligt wakker. Eigenlijk best saai om zo lang stil te liggen. Dan kan hij beter iets leuks gaan doen. Pannenkoeken bakken bijvoorbeeld. Terwijl Keepvogel alvast beslag maakt, nodigt Tungsten een paar gasten uit.

Tekst en prenten: Wouter van Reek - Tekstbewerking: Joep Conjaerts - Regie: Arlette Van Overvelt
Spel: Joep Conjaerts en Nadia Abdelouafi - Kostuums en attributen: Joke Van de Casteel
e
 

CULTUURMARKT 2011

Op zondag 13 mei gooiden de organisaties verenigd in KunstenNoord hun deuren open: OpenNoord.

Bij luxemburg kon je een kijkje nemen in het atelier, je nestelen in de boekencaravan of in de theatercinema. Er waren ook twee vertoningen van de voorstelling Poten omhoog!

 

De vader van Billy is een boef. Een gevaarlijke hamsterboef. Hij wil graag dat zijn zoon net zo gevaarlijk wordt. Billy moet van zijn vader oefenen, oefenen, oefenen. Op iedereen die hij tegenkomt. ‘Poten omhoog!’ roept hij met een boevenstem. Maar niet iedereen is onder de indruk...

Tekst en prenten: Catharina Valckx - Tekstbewerking: Brecht Vermeersch - Regie: Arlette Van Overvelt - Spel: Leïla Boukhélif en Yemi Oduwale - Kostuums en attributen: Joke Van de Casteele

OPENNOORD 2012

bottom of page