top of page

KEEPVOGEL. NACHTPANNENKOEKEN

4+

Het is nacht. Keepvogel ligt wakker.

Eigenlijk best saai om zo lang stil te liggen. Dan kan hij beter iets leuks gaan doen.

Pannenkoeken bakken bijvoorbeeld.

Terwijl Keepvogel alvast beslag maakt, nodigt Tungsten een paar gasten uit.

Tekst en prenten: Wouter van Reek  - Tekstbewerking: Joep Conjaerts - Regie en dramaturgie: Arlette Van Overvelt - Spel: Nadia Abdelouafi & Joep Conjaerts - Kostuums en attributen: Joke Van de Casteele - Foto: Dagmar Blommaert

Foto's: Dagmar Blommaert

SPEELDE

Deze voorstelling werd gemaakt voor Bij de buren #6 (seizoen 2010-2011).

Na de speelreeks binnen het participatieproject speelden we de voorstelling nog op verschillende locaties:

 

  • In augustus 2011 in 'het kleinste theater van ‘t stad' op het De Coninckplein en tijdens de Cultuurmarkt in HETPALEIS.

  • In november en december 2011 speelden we een reeks schoolvoorstellingen van Keepvogel. Nachtpannenkoeken bij GC De Vaartkapoen in Sint-Jans-Molenbeek. Van school De Regenboog ontvingen we achteraf heel leuke post: Hallo Keepvogel en Tungsten. Onlangs kwamen wij (de kleuters van 3kk a en b regenboog) naar jullie kijken in de Vaartkapoen. Wij vonden dat heel leuk. Het liedje 'ik ben een pannenkoekenfan' zingen wij nog heel veel. Ons eigen pannenkoekenfeest was een groot succes. Vele groetjes en tot de volgende keer! Juf Tonia, Juf Katleen en de kleuters. 

  • In januari 2012 speelden we de voorstelling in DE STUDIO tijdens de eerste editie van de 24 uur van het podium. Op verschillende locaties in Antwerpen kon je 24 uur lang voorstellingen en optredens meepikken, zowel muziek, theater als dans.

 

  • Op zaterdag 28 januari 2012 was iedereen welkom op het Krugerplein in Borgerhout voor een Reuzenieuwjaarsfeest. Die dag speelden we in de huiskamer van buurvrouw Naima. 

​​

Keepvogel. Nachtpannenkoeken in de Vaartkapoen en post van De Regenboog met foto's die tonen wat de kleuters in de klas allemaal gedaan hebben met het verhaal.

bottom of page